Spring naar inhoud
Home Vestigingslocaties Businesspark Amstelwijck

Businesspark Amstelwijck

Businesspark AmstelwijckOmschrijving

Amstelwijck staat synoniem voor zakendoen in een stijlvolle en zakelijke ambiance. Kenmerkend is de bloembladvorm, waarbij verschillende clusters van bedrijven gesitueerd zijn rond een cirkel. Bedrijven die complementair zijn liggen bij elkaar in de buurt. Elk bloemblad krijgt hiermee zijn eigen businesskarakter. Zo kunt u via uw bedrijfslocatie nieuwe netwerk- en omzetkansen realiseren.


 


Locatie

Amstelwijck is gelegen op een zichtlocatie aan de A16 en N3, tussen Rotterdam en Breda. Daarmee vormt het de zuidelijke toegangspoort tot de Randstad. De centrale ligging aan de A16/E19 zorgt samen met de N3 voor een uitstekende bereikbaarheid.
 
Beschikbaarheid

Per direct beschikbaar. Bouwrijpe kavels

Voorzieningen

Hotel met restaurant en conferentiemogelijkheden

Op Amstelwijck is een zakenhotel gerealiseerd. Het hotel biedt ruimte aan seminars, congressen en uiteraard een restaurant. Handig voor klanten, relaties en werknemers.

Parkeernorm
Amstelwijck kent een gunstige parkeernorm van één parkeerplaats per 50 m2 BVO.

Groene omgeving
Op het Businesspark  zijn wandel- en fietspaden aangelegd. Ook vindt u er waterpartijen. Alle gelegenheid dus om het hoofd leeg te maken, en nieuwe energie op te doen. Prettig voor u, en voor uw medewerkers. Een groene, stijlvolle omgeving zorgt immers voor de broodnodige ontspanning. En dat leidt uiteindelijk tot betere prestaties.

 businesspark amstelwijck
 
Bereikbaarheid

De vestigingslocatie is goed bereikbaar per auto (gelegen aan de A16), en openbaar vervoer
 
Prijzen

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen.
 
Links

www.businessparkamstelwijck.nl